Norgesmesterskapet innendørs gikk av stabelen i Steinkjer helgen 17. og 18. februar. Først ut for TF var Christian Mensah og Patrick Bifuko med forsøk på 60m. Førstnevnte leverte et solid løp og kvalifiserte seg til semifinale med tiden 7.91. Patrick løp inn til 7.17, som dessverre ikke holdt til videre avansement. I semifinalen fikk Christian et snublesteg helt i starten av løpet, men klarte likevel å kapre den siste finaleplassen med tiden 6.97. Et tøft konkurranseprogram endte med 7.09 i finalen og en finfin sjette plass. For Patrick

Patrick løp inn til tiden 7.17 i forsøket på 60m, og måtte dessverre se seg slått ut. Dagen var imidlertid ikke over for hans del. På kvelden stilte Patrick i forsøksheat på 200m. Han løp inn til 21.90, bare 3 hundredeler bak innendørspersen og 6 tideler bak hans personlige rekord utendørs. Tiden holdt til videre avansement, og i finalen dagen etter endte han på en flott 5. plass med tiden 22.52 fra en vanskelig bane.

Dagens store høydepunkt stod Pil Bødkter Rotabakk for da hun passerte listen på 1.56 i stille høyde. Med det forbedret hun sin egen norgesrekord fra i fjor med én centimeter. Rekordhøyden tok hun i sitt andre forsøk, mens hun tok alle høyder opp til dette i det første. Da rekorden var et faktum forlangte Pil listen opp på 1.58, men denne høyden har hun til gode til neste gang. Vi gratulerer Pil så mye med en fantastisk prestasjon!