Skjermbilde3.PNG

 

 

 

 

Verdens enkleste måte å støtte Trondheim Friidrett på!

Norsk Tipping lanserte i 2009 Grasrotandelen, som gir deg som spiller en mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet går til. Du kan nå velge å gi fem prosent av spillerinnsatsen din til Trondheim Friidrett, UTEN at det går utover din premie eller vinnersjanse!  Det vil si at om du spiller for 100kr, vil 5 kr gå til Trondheim Friidrett!

Har du ikke bestemt Grasrotandel, eller er det lenge siden du oppdaterte hvem du støtter? Støtt opp om en klubb i fremgang og vekst!

Det eneste du trenger å gjøre for å bli grasrotgiver er å:

·       logge deg inn på Norsk Tipping, og velge Trondheim Friidrett som grasrotmottaker

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=994243926

 

·       si at du vil bli grasrotgiver og oppgi dette nummeret når du spiller i butikken: Org.nr: 994 243 926

·       sende SMS Grasrotandelen 994 243 926 til 2020 (tjenesten er gratis)


 

Vi setter veldig pris på om du vil bli vår grasrotgiver!

 

 

 

Tidsskjema til trondheimslekene 

Resultater fra Trondheimslekene finnes her

 

 

Snart tid for Friidrettskole 

Fra 19. til 21. juni arrangerer vi i Trondheim Friidrett Idrettsleker på Øya stadion sentralt i Trondheim, og vi vil ha med alle barn (f. 2005-2010)! Alle dager starter vi opp kl. 09:00 og etter en dag fylt med friidrettsaktiviteter avslutter vi kl. 14:00. Det er mulig å komme for barnepass en time før oppstart (08:00), og bli igjen en time etter avslutning (fram til 15:00), for en liten penge. Barna vil bli servert lunsj og frukt hver dag. Med erfaring fra tidligere år vet vi at dette kommer til å bli en super start på sommerferien, og vi gleder oss veldig til å tilbringe disse tre dagene med dere!

For påmelding og mer informasjon klikk her

 

Snart påmeldingsfrist for Olavstafetten 2017

I 2015 blåste Trondheim Friidrett liv i Olavstafetten slik mange husker den for noen år tilbake

Vi inviterer igjen alle glade friidrettsfolk, løpeglade mennesker og alle som har lyst til å være med på en folkefest. Vi byr på spennende stafettdueller på Trondheim Stadion!

Påmeldingsfrist er 26.04.17 kl 23.59

Mini Olavstafetten, Lille Olavstafetten og Olavstafetten

 

Trondheimslekene 

Hold av datoene 3 og 4 Juni for da arrangeres Trondheimslekene! 

Friidrettsskole med Trondheim Friidrett

Bilde fra friidrettskolen 2016

Bilde fra friidrettskolen 2016

 

Fra 19. til 21. juni arrangerer vi i Trondheim Friidrett en friidrettsskole på Øya stadion sentralt i Trondheim. Alle dager starter vi opp kl. 09:00 og etter en dag fylt med friidrettsaktiviteter avslutter vi kl. 14:00. Det er mulig å komme for barnepass en time før oppstart (08:00) og bli igjen en time etter avslutning (fram til 15:00), for en liten penge. Barna vil bli servert lunsj og frukt hver dag. Med erfaring fra tidligere år vet vi at dette kommer til å bli en super start på sommerferien, og vi gleder oss veldig til å tilbringe disse tre dagene med dere! Mer informasjon kommer!

 

Sterk deltagelse i Innendørs NM 

NM i innendørs friidrett 2017 er vel gjennomført i Ulsteinhallen. I lengde sikret Ingar Kiplesund seieren med siste lengdehopp på 7,53. Mari Gilde Brubak har vist tidligere i sesongen at hun er i god form. Med sterk konkurranse kom hun på en strålende tredjeplass på 60m, med tiden 7.55. Julie Vigdal fikk tiden 8.13 på 60m, som er noen hundredeler bak hennes personlig rekord. Eirik Thorshaug kom på en på en tredjeplass i lengde uten tilløp. Hans lengste hopp ble 3.21, som er samme lengde som andreplassen. På 60m kom han på en femteplass sed små marginer, med tiden 6.98.

thumbnail_IMG_0272.jpg

 

   

 

 

Sterk Sesongdebut for flere utøvere i Trondheim friidrett

 Flere utøvere i Trondheim Friidrett sesongdebuterte i helgen. Eirik Thorshaug og Julie Landrø Vigdal deltok i Steinkjer Indoor. Eirik Thorshaug løp 60m på den sterke tiden 6,95sek, og med den tiden stakk han av med seieren. På årets første løp perset Julie Landrø Vigdal på 60m. Hun endte på tredjeplass med den supre tiden 8.11. Mari Gilde Brubak deltok på stevnet Norna-lekene i Bergen. Mari vant 60m for KS med tiden 7.62, noe som ikke er langt unna pers. Dette har vært en sterk sesongdebut for flere av utøverne i Trondheim Friidrett, og det blir spennende å følge dem videre i innendørssesongen. 

 

Godt nytt år

 


Hvordan ble 2016? Vi arrangerte et norsk mesterskap for første gang. Et meget vellykket arrangement ble det. Vi fikk i etterkant av mesterskapet mange hyggelige tilbakemeldinger. Den rosen fortjener alle som var med å bidro.


Vi tok 11 medaljer i de ulike norske mesterskapene. Gratulerer til alle medaljevinnere! Trondheim Friidrett har flere utøvere på høyt nasjonalt nivå og ambisjonen er at vi alltid har en utøver som representerer Norge internasjonalt. Nå har vi Ingar Kiplesund om i 2016 slettet et 77år gammel kretsrekord i lengde. Ingar deltok i U20 EM i fjor og har et tydelig mål om å gjøre det bra I EM i 2018.


Vi innledet i høst et samarbeid med Trondheim Maraton. Vi tror at deltagerantallet i Trondheim maraton kan økes ved å tilby alle løpeglade løpekurs. Gjennom Fun2Run som er et heleid aksjeselskap av Trondheim Friidrett tilbyr vi løpegrupper med instruksjon. Vi startet opp med den første løpegruppen 4. Januar. Som pluss for oss vil Trondheim maraton markedsføre Olavstafetten overfor sine deltakere. Et spennende samarbeid har begynt.
I høst har mange barn meldt seg inn i klubben. VI har i dag to treningsgrupper, opp til 12 år og 13+. Vi har fire trenere for disse to gruppene.
Trondheim Friidrett har blir gradvis en annerledes klubb, fra å være en klubb for noen få på høyt nasjonalt nivå, utvikler vi oss til å bli en bred klubb med tilbud til barn, unge, de som vil satse og mosjonister.


Vi trenger flere medlemmer. Meld deg inn i klubben om du ikke er medlem allerede.

For 2017 har vi satt noen mål som skal styre arbeidet vi skal gjøre. Vi har som mål å passere 50 medlemmer. Vi skal satse enda mer på barn og ungdomsavdelingen slik at det blir minst 20 utøvere i de to gruppene. Vi etablerer egne løpegrupper for mosjonister. Målet for Olavstafetten er 100 deltakende og vi sikter mot 10 medaljer i norske mesterskap.


I år kommer vi helt sikkert til å se de første barna i klubben som deltakere på ett eller flere stevner.
Stafett er fellesskap og Trondheim Friidrett er et fellesskap. Vi skal delta på stafetter, både for barna, ungdommen og i seniorklassen, lokalt i Trøndelag og nasjonalt. Det er moro. I NM i stafetter satser vi skikkelig og har som mål å stille med flere lag og ta medaljer.


Trondheim friidrett er en utøverstyrt klubb. Med det mener vi at utøverne deltar aktivt i styre og stell. VI har tre utøvere i styret nå som gjør en kjempejobb for klubben.


Jeg ønsker alle med tilknytning til klubben, medlemmer, alle foreldre og alle som hjelper til et riktig godt nytt år!
Henrik Carstens
Leder i Trondheim Friidrett

 

 

Trondheim Maraton

Fun2run har inngått et samarbeid med Trondheim Maraton. Vi tilbyr løpekurs for deg som virkelig har tenkt til å gjøre Trondheim maraton til en uforglemmelig opplevelse! Klikk her for mer informasjon.

 

 

Resultater fra UM 2016

Trondheim stilte med en god tropp på Ungdomsmesterskapet i Sandnes. Les mer her.

 

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Tidsskjema Nyttårsstevne 26.01.19